Wij zijn in het bezit van het GBO vakcertificaat

Elke ondernemer wil zich onderscheiden. En dat kan op verschillende manieren: door een goed product te leveren of een vakkundige service. Maar ook, en vooral, door een excellente kwaliteit.

Maar wie garandeert een opdrachtgever dat hij of zij kwaliteit in huis haalt? Kwaliteit is vaak pas zichtbaar nadat het product of dienst geleverd is. Behalve wanneer het bedrijf over een keurmerk beschikt of gecertificeerd is. Dat betekent immers dat aantoonbaar aan bepaalde kwaliteitsnormen is voldaan.  

Het 8e GBO lid gecertificeerd.

Op 3 mei 2012 was het de beurt van Glasservice van Essen BV te Epe om het GBO vakcertificaat te mogen ontvangen. De 4 glaszetters van Van Essen hebben de cursussen allemaal met goed gevolg afgelegd. De mannen vonden de cursussen zeer leerzaam en hebben deze dan ook met veel plezier gevolgd. Ook voor hen was de cursus aan de ene kant een bevestiging van dat zij hun vak als glaszetter verstaan, aan de andere kant hebben zij ook daadwerkelijk lessen uit de cursussen getrokken.

De directeur van Glasservice Van Essen BV: “De wintermaanden hebben wij gebruikt om de cursussen te volgen. “ Hierdoor zijn  zij nu al gecertificeerd en kunnen zij zich volop met hun glasactiviteiten gaan bezighouden.