Diensten

Glas

Bijna alle soorten enkelglas zijn direct uit voorraad leverbaar, zoals floatglas, draadglas, gelaagd veiligheidsglas, plexiglas en vele soorten gefigureerd glas. Vaak kunnen wij dit glas in 1 à 2 werkdagen bij u monteren. Glasservice van Essen BV heeft ook een 24 uurservice waarbij wij dag en nacht bereikbaar zijn, zodat wij ook ’s nachts eventueel een noodvoorziening kunnen treffen.

Voor de renovatie van uw woning kunnen wij u vrijblijvend een glasheldere offerte aanbieden, waar wij de mogelijkheden toelichten. Ook bij plaatsing van nieuwe kozijnen verzorgen wij de beglazing. Indien gewenst maken wij een totaalofferte waarin ook de nieuwe houten kozijnen worden aangeboden. Isolatieglas kunnen wij in een superspoed traject binnen 5 werkdagen leveren. Voor normale bestellingen geldt een levertijd van maximaal 3 weken.
Voor de levering en montage van een hardglazen pui of deur bent u bij ons aan het juiste adres. Eventuele voorbeelden staan onder de link producten. Wij komen vrijblijvend bij u langs, meten de pui/deur in, maken een offerte en monteren de pui.
 

Ook kunt u bij ons terecht voor uw glas-in-lood. Denkt u daarbij aan het maken van een glas-in-lood ruit naar eigen ontwerp. Tevens kunnen wij u een isolatieruit leveren welke is voorzien van glas-in-lood. Reparatie van uw glas-in-lood kunnen wij niet meer voor u verzorgen. 

Als u een ruit of aan glas verwante artikelen wilt afhalen is dit mogelijk bij ons. In onze werkplaats zijn wij u graag van dienst.

 

Glasservice Van Essen BV beschikt over een Hoeflon compact kraan, een professionele tilhulp. Hiermee kunnen wij uw (grotere) ruiten op een veilige manier plaatsen. Deze mini-kraan is multifunctioneel inzetbaar door zijn compactheid. De kraan is ook te huren inclusief machinist. Neem contact met ons op voor de tarieven.